Hjem Skandinavisk versjonClick here for English version

 

Generella regler

Alla genomförda hotellbokningar resulterar i en e-postbekräftelse, utställd av Linx Online Hotel Booking. Det är kundens ansvar att informera Linx AB via mail på adressen hotel@linx.se ifall bekräftelsen inte har mottagits.
Så snart bokningen är genomförd, är kunden förpliktigad följande regler:
När du valt hotellalternativ och bekräftat bokningen, skapar du ett avtal direkt med hotellet – inte med Linx AB. Kreditkortsuppgifterna används enbart till att säkra din bokning. Kreditkortet belastas inte vid bokningstillfället. Du betalar hela beloppet direkt till hotellet när du sheckar ut från hotellet. Du avtalar betalningssätt med hotellet. 
 
Önskar du avboka din bokning, gör du det på Linx Online Booking senast kl. 12:00 dagen före ankomst till hotellet. Avbeställer du senare än kl. 12:00 dagen före ankomstdagen, blir du belastat för kostnaden motsvarande 1 övernattning.
Alla hotellbokningar som utföres på Linx Online Booking resulterar i ett bokningsnummer som du skall ge till hotellet. Detta nummer finns på den bekräftelse som skickas till dig via e-post. Skulle du av någon anledning tappa bort bokningsnumret, ber vi dig snarast kontakta hotel@linx.se.
Totalsumman angivet på bokningsbekräftelsen är den summa du skall betala till hotellet när du checkar ut.
 
Vänligen kontakta hotel@linx.se om det är något som inte stämmer med priset på bekräftelsen. Kunden är ansvarig för samliga övriga tillägg i samband med vistelsen på hotellet (room service, telefonkostnader mm). Önskar du ändra på något som är avtalat med hotellet, kommer de att göra sitt bästa för att motse dina önskningar, men kan inte hållas ansvariga om dina önskningar inte kan uppfyllas.

 

Utskriftsvennlig side

 

Online hotelbokning

Nu kan du beställa hotellrum efter det att du beställt din tågbiljett!
 
All kommunikation går direkt till hotellen, och du får en omedelbar bekräftelse på din beställning direkt från hotellet.
 
All betalning sker direkt till hotellet, och vi ber endast om ditt kreditkorts-nummer för att användas som referens.
 
Enskilda hotell i listan är tillgängliga först vid ett senare datum i juni.